Over Ons

Wie zijn we?

Chiro Skippy is een organisatie die sinds 1983 bestaat. We zijn gelegen in het kleine dorpje Zemst-laar. Het is misschien klein, maar we zijn één grote groep en we zijn er trots op! Wij zijn een groep vrienden en kennen elkaar door en door. De leiding, volwassen begeleider, leden en kookploeg zijn één hecht team.

Maar we zijn niet alleen. Er zijn bijna 1000 Chiro’s in Vlaanderen! Elke Chirogroep heeft zijn eigen huisbeleid. Wij, Chiro Skippy uit Zemst-laar, hebben ook eigen gewoontes en regels. Daarover willen we iets vertellen.

Onze Chiro is uiteraard slechts een onderdeel van het grote Chirojeugd Vlaanderen. En ook zij hebben zo hun zegje. Zij bepalen het jaarthema, schrijven het jaarthemalied, ondersteunen ons in administratieve of praktische zaken en staan ons bij met raad. Onze chiro behoort tot het gewest Maneschijn. Dit is de overkoepeling van alle chiro's in omstreken. Op hun site vind je foto's, interessante links, een forum, nieuwtjes, ... Zeker de moeite om er eens een kijkje te nemen!

Meer info over de leiding, het bivak en andere pracktische zaken vind je op Wat is Chiro.